fbpx
Have a question?
Message sent Close

Individualna nastava

Ovaj vid nastave je idealan ukoliko se pronalazite u nekom od sledećih  opisa:

  • jako ste zauzeti poslovnim i privatnim obavezama
  • redovno vam iskrsnu poslovne obaveze i nakon radnog vremena
  • radite u smenama ili imate duga dežurstva
  • često ste na nekom poslovnom putu
  • imate specifičan zahtev za nekoliko časova (npr. priprema za javni nastup iz određene oblasti)
  • ne živite u Beogradu ili Srbiji
3886220

Individualni časovi se mogu pohađati u prostorijama Lingve ili preko interneta (Skype, Zoom, Google Meet). U izuzetnim okolnostima, ukoliko nam to vreme i obaveze dopuštaju, možemo individualnu nastavu organizovati i u vašem prostoru.

Termini individualnih časova mogu biti fleksibilni, ali se svakako moraju unapred ugovoriti. Isto važi i za otkazivanje. Ako želite da učite engleski u nešto dužem periodu, npr. tokom nekoliko meseci, preporučujemo da se zajednički dogovorimo oko optimalnog trajanja kursa i nedeljne dinamike pohađanja časova. Naše dugogodišnje iskustvo u radu sa odraslim polaznicima koji pohađaju individualne časove nam je pokazalo da je korisno napraviti okvirni plan u učenju engleskog kako ne biste bili u iskušenju da previše često otkažete čas, čime gubite kontinuitet, pa i motivaciju da istrajete do kraja određenog tečaja ili nivoa znanja. Mi smo tu da vas ohrabrimo i podržimo da budete redovni i uporni, ali naravno da razumemo ako je do otkazivanja ili odlaganja časa došlo usled nekog vrlo opravdanog razloga.

Bez obzira da li se odigravaju licem u lice ili na Skype platformi, jedna od važnih odlika individualnih časova je odnos poverenja koji se razvija između predavača i učenika, koji je za nijansu intenzivniji nego u slučaju rada sa grupom učenika. Zato je važno da pokažete dobru volju, odvojite koliko možete vremena na nedeljnom nivou, uložite malo truda, a ostatak prepustite našoj stručnosti i sposobnosti da se prilagodimo vašoj ličnosti, individualnim potrebama i načinu usvajanja jezika!