fbpx
Have a question?
Message sent Close

Business English

Ako želite da napredujete u karijeri, ne dozvolite da vas neko pretekne samo zato što bolje zna engleski od vas!

Dopunite svoje stručne kvalifikacije znanjem makar jednog stranog jezika, a engleski je svakako na prvom mestu!

Ne morate biti na jako visokom nivou znanja engleskog da biste savladali osnove poslovnog jezika. U Lingvi koristimo materijale prilagođene i nižim nivoima, mada toplo savetujemo da savladate znanje makar na A1 nivou, jer ćete se vi osećati slobodnije.

Tokom kursa radimo na svemu onome što podrazumeva upotrebu engleskog jezika u neposrednom poslovanju: sastanci, pregovori, prodaja, marketing, pisanje obaveštenja, poslovnih mejlova, izveštaja, upita, žalbi, ugovora, preporuka, biografije, propratnog ili motivacionog pisma, izlaganje na konferencijama, itd. Međutim, ujedno polažemo pažnju i na neformalnu komunikaciju koja se odvija između zvaničnih sastanaka ili tokom poslovnog ručka ili večere, kada su veštine „neobaveznog ćaskanja“ (na engl. small talk) i sklapanja kontakata (na engl. networking) od izuzetne koristi.

Slušamo i gledamo autentične video snimke poslovnih situacija, obrađene kroz jezička vežbanja skladna nivou znanja polaznika. Na snimcima su zastupljeni i izvorni govornici engleskog jezika, ali i oni kojima engleski nije maternji jezik, što odražava realnu sliku modernog poslovanja u svetu. Aktuelni poslovni rečnik proširujemo kroz članke iz renomiranih poslovnih časopisa i veb portala, a znanje aktiviramo kroz simulacije poslovnih razgovora i pisanje različitih vrsta pisama i izveštaja.

Dinamika nastave za kurseve poslovnog engleskog: 2 x 75 min ili 3 x 75 min nedeljno

Termini: popodnevni ili večernji časovi, ali su mogući termini i prepodne

Ukupan fond časova: 30 x 75 min = 50 školskih časova od 45 min

Trajanje kursa: 3,5-4 meseca (2 x nedeljno) ili 2,5 meseca (3 x nedeljno)