fbpx
Have a question?
Message sent Close

Engleski za firme

Želite da vaši zaposleni idu u korak sa svetom, da znaju da ljubazno i elokventno dočekaju strane poslovne partnere, da vode pristojnu prepisku sa inostranim klijentima, da vašu kompaniju profesionalno predstave na stručnom skupu ili sajmu u inostranstvu?

Onda im priuštite kurs poslovne komunikacije na engleskom jeziku u organizaciji Lingve!

Nastavu sprovodimo u vašim kancelarijama u vreme kada to vama i vašim zaposlenima odgovara. Ukoliko vam više odgovara da se nastava organizuje u našem prostoru, i to je moguće. A treća opcija može biti i onlajn nastava na platformi za koju se dogovorimo (npr. Skype, Zoom, Google Meet).

Polaznici poslovnog kursa engleskog ne moraju biti na jako visokom nivou znanja engleskog da bi savladali osnove poslovnog jezika. U Lingvi koristimo materijale prilagođene i nižim nivoima, mada toplo savetujemo da je znanje makar na A2 nivou, jer to doprinosi većem samopouzdanju.

Tokom kursa radimo na svemu onome što podrazumeva upotrebu engleskog jezika u neposrednom poslovanju: sastanci, pregovori, prodaja, marketing, pisanje obaveštenja, poslovnih mejlova, izveštaja, upita, žalbi, ugovora, preporuka, biografije, propratnog ili motivacionog pisma, izlaganje na konferencijama, itd. Međutim, ujedno polažemo pažnju i na neformalnu komunikaciju koja se odvija između zvaničnih sastanaka ili tokom poslovnog ručka ili večere, kada je veština „neobaveznog ćaskanja“ (na engl. small talk) i sklapanja kontakata (na engl. networking) od izuzetne koristi.

Slušamo i gledamo autentične video snimke poslovnih situacija, obrađene kroz jezička vežbanja skladna nivou znanja polaznika. Na snimcima su zastupljeni i izvorni govornici engleskog jezika, ali i oni kojima engleski nije maternji jezik, što odražava realnu sliku modernog poslovanja u svetu. Aktuelni poslovni rečnik proširujemo kroz članke iz renomiranih poslovnih časopisa i veb portala, a znanje aktiviramo kroz simulacije poslovnih razgovora i pisanje različitih vrsta pisama i izveštaja.

Nastavu prilagođavamo specifičnim potrebama poslovanja vaše firme u dogovoru sa vama.

Dinamika nastave: prema dogovoru (npr. 1, 2 ili 3 x nedeljno po 60, 75 ili 90 minuta)

Termini: pre, tokom ili nakon radnog vremena u vašoj firmi

Ukupan fond časova: prema dogovoru (npr. 40, 50 ili 60 školskih časova u jednom semestru, tj. 80, 100 ili 120 u celoj školskoj godini)

Trajanje kursa: prema dogovoru (npr. 3-4 meseca ili 8-9 meseci)